dimecres, 24 d’octubre del 2007

Arrencaceps 2007¶


Magnus Ver Magnusson
Gary Taylor
Riku Kiri
Magnus Samuelsson
Janne Virtanen
Gregor Edmunds

Recordàveu aquests noms? Sí? Tots aquests homes (i els cognoms tan estranys que tenen) han marcat els meus estius i els de moltes persones... Qui és el que no s'entretenia mirant els dissabtes al migdia "L'home més fort del món" pel Canal33?
Doncs aquí arriba l'Arrencaceps 2007 concurs d'on en sortirà "L'home més fort del Penedès". Hi esteu tots convidats! Aquest dissabte 27 d'octubre a Sant Pere de Riudebitlles: un petit i bonic poble del Penedès.
Quin millor escenari es podria produir per fer una trobada lletgista: Un concurs lletgista en un poble que comença per Sant Pere de..., situat en una comarca que comença per L'alt... Jo crec que més coincidències no es poden donar.
Així que, llamàntols/es i ficionats (com diria el Nuñez), us animo a passar per aquí aquest dissabte i així anem extenent el Llef! pel món mundial!

Ambsenseforça,
monЯa Bitllenc

14 comentaris:

Com sabeu vosaltres ha dit...

Sr Bitllenc, ja sap que venint de vostè m'espero el que sigui. Per això li prego que ens detalli de què es tracta exactament aquesta animalada que vostè ens proposa just abans dels parcials.

Anònim ha dit...

Sembla que és un ritual que els aborígens del Pene-dés realitzen anualment...

Es podria aprofitar que aquest dissabte (o diumenge per ser més acurats) es produeix un altre esdeveniment únic (tant únic que tot i fer-se dos vegades a l'any i tots els anys, mai deixa de ser noticia), estic parlant del canvi d'hora [veus d'admiració]. La probabilitat de començar a estendre el Llef! a 2/4 de 3 de la matinada i acabar-ne a 1/4 de 3 de la mateixa nit no es podria deixar passar...

(i no em crec que algú (o ningú) aprofiti aquesta hora guanyada (que ens van treure fa sis mesos) per estudiar...)

I deixo aquest tema, perque em donaria per escriure hores seguides...

arre-beure companys!

Estanislau Verdet ha dit...

Uaaaau!

No ho sabia!
No coneixia l'existència d'aquest blog!
Sé que m'ho va dir al Yamshes, però he anat de cul,ara, a l'entrar-hi he al·l·l·lucinat!

Aviat, quan pugui, l'enllaçaré en un lloc privil·l·l·legiat, no ho dubti.

Fins aviat sr.Billenc.

Com sabeu vosaltres ha dit...

A cal mestre estan buscant (-glia) un mot que defineixi un nou concepte, crec que s'hi podria esforçar i ajudar-hi 1 Poch.

Definitivament això sembla un peak-pala amb totes les de la llei, amb recusacions in-Clos-es i recursos pel mig.

Apa (ssar-te el cap se setmana pringant).

monЯa Bitllenc ha dit...

Ho sé Sr. Pebràs!
Aquesta setmana estic baix de temps lliure i per tant, de creativitat (confirmo que un és conseqüència de l'altre).
I no és perquè la setmana que ve tinguem 4/6 d'hexàmens (hexamen = 6*examen), ja que ar finar ahir vaig passar-me tota la tarda fent de castanyero a l'Arrencaceps...
I avui tampoc podré estudiar: la beatificació "multitudinària", la festa dels súpers i un apassionant Barça-Almeria. Jo crec que aquest diumenge és l'exponent màxim que es pot demanar al lletgisme dominical.

AmbsenseMarrameuNiMegazero,
monЯa Bitllenc

PD: veu que segueixo sense fer cap proposta... ja em posaré a pensar quina és la paraula adient, però estic amb proudemax que "subdesarrollisme" ja definia aquest concepte.

pdm: quan torni a estar en estat estacionari, procediré amb nous posts de debat lletgista.

monЯa Bitllenc ha dit...

Senyor Verdet,
és tot un honor per mi que hagi decidit gastar part del seu valuosíssim temps lliure per passar per aquest bloc. Aquí, com a mestre, sempre hi tindrà un lloc preferent (després del gran Rodolfo).
Per altra part, li agraeixo que li hagi agradat la temàtica general. Per tant li demanaria que acceptés aquest bloc com el departament de R+D+i del "Yamshes". Aquí s'hi faran discussions d'alt nivell Lletgista, tant en terminologia, anàlisi de costums, filosofia, tradicions, literatura, el gènesi, els Llibres dels llamàntols-apòstols...

Espero que el nostre departament no el decebi i poder resoldre algunes de les més grans preguntes que es fa el Lletgisme.

Amsensemés,
monЯa Bitllenc

proudemax ha dit...

M'honra, Bitllenc.

monЯa Bitllenc ha dit...

Això és perquè el mestre "És tan hislau", tot i que a mi "no m'enclatura".

Sr. Bitllenc

Estanislau Verdet ha dit...

Ja l'he enllaçat!

aprofitant el nou canvi de look del yamshes he creat una subsecció a l'apartat de blogs anomenada "blogs dels participants del Yamshes", evidentment vostè hi és dins.

Passi a veure el nou look home!

Au! (stralia)

Com sabeu vosaltres ha dit...

Senyor Bitllenc, novament he pogut comprovar que vostè gaudeix d'un respecte absolut per part de tot el seu entorn, i he notat un sentiment d'enveja + frustració importants.

Veig que el Sr Verdet ens ha escrit un missatge (de cap) tipus a uns quants bloggers lletgistes. Ve a ser un spam que es propaga per dir-nos lo bons que som (ens encanta el licomiulf). No li faci cap cas i borri-ho sense preocupar-se'n ni reenviar-ho (tots dos en sabem).

A les seves ordres, mestre.

Com sabeu vosaltres ha dit...

Per cert, podria fer alguna mena de tractament d'informació que ens mostri quants comentaris responen realment al que el tema proposat tractava... en aquest cas ens hi hem esforçat molt!

proudemax ha dit...

Ja s'ha convertit en l'home més fort del Penedès, o s'haurà de passar un cop més tot aquest any aixecant litres de ratafia per agafar força?

monЯa Bitllenc ha dit...

Des de fa uns dies ja tenim l'home més fort del Penedès del 2007.
Aquest any, un "Torrelavitenc" ha pres el relleu al forçut que portava tres anys seguits guanyant i que enguany no va poder participar.
Vostè hagués pogut venir a participar perquè la categoria femenina va tenir poca participació... i una participant de les terres de Lleida, de ben segur que hagués causat furor!

Jo seguiré entrenant l'aixecament de porrons de ratafia a veure si l'any que ve em veig en cor de ser un digne representant del meu poble.

Ambsensehaverbegut,
monЯa Bitllenc

PD: curiosa la paraula "Ratafia": una persona que és "rata" podria fiar diners?

PD: Senyor Pebràs, aquí hi té un post més relacionat amb el tema principal!

monЯa Bitllenc ha dit...

Cito una frase que se'm va quedar gravada des que vaig veure aquest vídeo:
http://www.youtube.com/watch?v=YJbiM1VYQwc

"Fins que no em van posar en un bidó de ratafia no sabia què era la immersió lingüística"