diumenge, 4 de novembre del 2007

Canvi d'imatge dels Pebrassos ¶

Passejant pel bosc del Burgàs,
avui m'hi he trobat en Pebràs!


Doncs sí, tot i que aquesta tardor no ha plogut massa, aquest matí dos membres de la família han sortit a buscar bolets... El bosc (El Burgàs) estava sec i remenat per altres boletaires ambsense criteri i poc respecte pels boscos, però mireu si n'han trobat! El que m'ha fet més gràcia és que, excepte tres o quatre rovellonets, tot el demés eren pebrassos!!!
Així que aquest és un post dedicat al nostre amic Albert Pebràs. Ja veieu que quan l'han trobat pel bosc anava tot brut de terra i restes de fulles. Quan han arribat a casa, fent gala de l'hospitalitat dels riudebitllencs, hem procurat de rentar-los i fer-los diversos tractaments de cirurgia estètica. Un cop els hem tingut ben arregladets els he tornat a fer una foto (això ja sembla Cambio radical) perquè puguin trobar unes bones pebrasses a través d'internet!!

Sr. Pebràs, ara que els tenim nets, hi reconeix algun parent seu aquí? I vostè, on es va posar per fer-se la foto?

Ambsensebolets,
monЯa Bitllenc


(Segueix pendent el tema anterior. El lletgisme necessita un verb!)

14 comentaris:

Anònim ha dit...

Així doncs, vostè segueix els criteris de canvis radicals. Vol dir que n'obtindrà una bona publicitat d'això de trobar unes bones pebrasses per internet? I si són tòxiques? Desconec el gust que tenen.

monЯa Bitllenc ha dit...

Ostres! Veig que ens ha escrit un tennista!
Mmmm... suposant que sigui un pseudònim, crec que l'única persona que pot haver estat és el membre de la banda de l'Estanislau. Un dels pocs Cantimplores capaç de suportar dues tasques: El Sr. Pistraus, altrament conegut com a "Cantimplora & tennista" jeje!

Esperem que les pebrasses no se'ns posin malament!

Ambsensetiebreack,
monЯa Bitllenc

Anònim ha dit...

Sr. Bitllent, no creu que actes com aquest poden ser calificats com una declinació cap al canivalisme?

Com sabeu vosaltres ha dit...

Sta Albus, a qui es vol menjar vostè? Després no es queixi... Deixem-ho en què els pebrassos (ingerits) no se li han posat molt bé.

Anònim ha dit...

Grrrrr, grrrrr

GUAU!

(Guau = expressió d'un gos en veure el seu amo recollint-li els excrements)

Anònim ha dit...

Feia temps que no em passava jo per aquí... (he estat massa enfeinat en altres tasques que vosté ja haurà notat), i ara que la cosa s'ha relaxat, descobreixo l'existencia de multiples pebrassos... I jo que em pensava que l'amic Albert era un exemplar únic...

Una sal-utació!
El Ichal pandejant

PD: m'ha agradat molt el convertidor!! (el horari, no confonguem...) Ara ja podré dir de quatre maneres diferents "són les 8 i 23 minuts"

proudemax ha dit...

Ei, sí sí, mort als bolets!
Hauríeu de menjar-vos-els tots, que són uns estúpids.

Vagi bé.
Punx.

Anònim ha dit...

Ohh! Ens declara la guerra? Miri que ens presentem en massa al seu blog i l'inundem de bolets!

PD: Saben si sóc tòxic?

monЯa Bitllenc ha dit...

Tranquil, els pebrassos són bons. Jo crec que pot fer més mal combinar xocolata desfeta amb suc de llimona que no pas menjar-se un plat de pebrassos amb pa amb tomàquet!


Ambsensemaldepanxa,
monЯa Bitllenc

Com sabeu vosaltres ha dit...

Sr Bitllenc, aquesta terra ja no és el que era. Falta dinamisme, novetats, inspiració i nous atractius per al lector (espero que en quedi més d'un).

Ambsense massa (en kg) per comentar.

monЯa Bitllenc ha dit...

Amb un temps de reacció com aquest, no em digui que falta dinamisme!!
Lletgismàlia tornarà a ser el que era, el que passa és que aquests últims dies, de l'última cosa que en tenia ganes era d'actualitzar el bloc... coses de la vida. Ens retrobarem aquí d'aquí a molt poc!
Feliç dia de Sant Estanislau no màrtir (no m'"harti").

Ambsensenovetats,
monЯa Bitllenc

Com sabeu vosaltres ha dit...

Bé, no crec que es pugui parlar de dinamisme si es tracta exclusivament d'un mano a mano (ambsense 2a interpretació) entre vostè i jo...

Bitllenc, obri's al món!

Anònim ha dit...

He sentit (llegit) mano a mano?
Nose que pensar de vostè senyor Pebràs. Avui em diu això i m'explica que abans d'ahir que va estar pels mons d'internet fins les tres de la nit. I per si això fos poc, acaba dient obri's al mon. I després, encara dirà que una servidora incita a pensar coses, ejem ejem
Nose, qui és aquí, qui va perturvant les inocents ments dels bloggers.

monЯa Bitllenc ha dit...

Srta. Albus,
no sé d'on ha tret aquest nom, però miri que he trobat avui mentre navegava per aquests mons de Déu (Rodolfo): faci un cop d'ull a la web de l'ajuntament de Sant Fost de Campsentelles WWW.SANTFOST.COM i miri com es diu el seu bus urbà...

Ambsensebus,
monЯa Bitllenc