dimecres, 14 de novembre del 2007

I jo? ¶



Sense donar-me'n compte, ja fa dies que s'ha acabat el termini per votar a l'enquesta. Ja haureu notat que he estat blogísticament inactiu i, igual que el mestre, espero tornar a molar molt a la meva reincorporació...
Doncs això, repassant els resultats de l'enquesta, he vist que la resposta més votada és: I tu?.
Jo pensava que tots els que havien votat aquesta opció eren gallegs, per això vaig posar aquest mapa aquí al costat per anar veient com s'escampava el Lletgisme pel món però, vistos els resultats, me n'he donat compte de lo tocacollons que sou. (amb carinyo)

I tu?
Bé, doncs jo:
  • m'agrada que em facin aquesta pregunta...
  • m'ho va dir un amic...
Com vaig conèixer el Lletgisme?
Va ser el Sr. Albert Pebràs (que per cert, felicitats, avui és Sant Albert) qui em va començar a parlar d'aquest "submón" ja fa bastant de temps. Pel que m'explicava, jo creia que el Lletgisme era quelcom semblant a Matrix: el món real, realment és el més lleig que el món "guai", i per això em feia una mica de por introduir-m'hi-hi.
Al final, va aconseguir arrencar-me (ja és curiós que una persona amb nom de bolet arrenqui a una altra) del meu poblet (jo encara era Anònim) i un bon dia ens vam decidir a anar fins a Vic, al mercat de Música Viva. Allà, en ple barri de Zimbawe vaig assistir al meu primer concert Lletgista i vaig poder prendre contacte amb un seguit de gent que portava la samarreta "Llef!". (a part de "descobrir" a Martín Buscaglia)

Al vídeo que us he posat (amb el permís del Senyor Pebràs) hi ha la cançó "Yamshes en escabetx" interpretada a Vic -on encara no vaig ser nombrat-. I dic encara (Turquia) perquè al segon concert on assistí (ja en qualitat de Sr. Bitllenc), a La Farinera del Clot (i del Clos), ja vaig ser nombrat!! Quin honor! Més tard, el poder de convicció dels senyors Pebràs i Pistraus (P&P) va fer inevitable començar amb això de Ļļęţgįşmąļįą ¶ i a fer-me més present en els blocs dels que ens vam trobar aquell dia a Vic i, més tard, a la Farinera.

Espero haver-me resolt el resultat de la meva pròpia enquesta.

Ambsenseenquestador,
monЯa Bitllenc

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Bitllenc, hauríem d'anar a dormir que demà tenim pràctica (no serà de mano a mano) no molt tard.

Ambsense més idees a escriure.

Anònim ha dit...

sr. Bitllenc, ara ja sabem els seus origens i la seva brillant trajectòria lletgista.
Tot hi això, em sembla que els resultats de les enquestes no són molt fiables perquè cada vegada que jo entrava a la pàgina votava una cosa diferent.

Senyor Pebràs, m'alegro que les coses íntimes les fagin fora d'horari lectiu.

Com sabeu vosaltres ha dit...

I ho explica!? Queda clar que tot el que procedeix de l'esteib està acostumat a manipulacions...! A mi m'han fet el mateix, tinc una enquesta amb el gràfic de respostes en forma de E...

Vostè les faria dins d'horari lectiu!? Ho veu com fa por?

Sr Bitllenc, no faci proliferar P's al meu voltant. Per favor.

Anònim ha dit...

E de sEtE????? D'això s'en diu boicot!

Por, jo? Això és molt Llef!!! Però si mai dic res amb segones? (O si)