dijous, 17 de gener del 2008

Tiritití - tiritití! ¶

Que perquè hagi de fer algo del meu interès em llevi a les 5.40, encara passa, però què per culpa del Giró (recordem que era de la UB) hagi de fer tot aquest muntatge per tal de no adormir-me un dia d'examen a les 8 del matí...





Aquest és el muntatge despertadoril que em vaig haver de muntar el dia de l'examen d'ADE per assegurar que em llevaria. Tot el quadrimestre llevant-me a les 7.40, i ara per culpa del Sr. Rector, que ens vol portar al Fòrum i de mica en mica ens està tirant l'edifici H a terra... amb això de que no tenim aules suficients, s'hagin hagut de fer aquests tres torns d'examen (com es nota que ells no en fan), amb la qual cosa ara se'n fan molts més per dia i el calendari d'exàmens queda molt més atapeït:

- Horari after: 8 del matí
- Horari de règim: 12.30 del migdia
- Horari K3: 17.00 de la tarda

Haig de dir que en el cas real, el mòbil (programat amb sis alarmes degudament estudiades -la suma dels nombres de l'hora mai suma 13-) no estava a sobre la tauleta, sino que estava a terra per obligar-me a aixecar per parar-lo... Al final, tota l'aparamenta va funcionar correctament i es va assolir l'objectiu: llevar-se. Ara, amb l'estat en què estava, que aprovi o no ja serà una altra cosa.

És clar que porto tot un quadrimestre en el que, si bé no he estat estudiant massa, sí que he fet un entrenament molt dur per tal de rendir al màxim en condicions de son extrema!!

Apa! (rir mones)
Estudieu molt, ens veiem al febrer!!

6 comentaris:

Com sabeu vosaltres ha dit...

El felicito per aquest link tan enriquidor (ambsense urani). Què vol que li expliqui sobre la seva son que no hagi fotografiat ja?

Una visiteta diària a can Dida (encara dura al Milan?) li anirà bé per despertar-se, sempre que no pensi en col·laborar a complir algun dels seis desitjos...

En fi (aviat serà amic seu), encantat d'escriure-li encara que hi hagi Poch a dir.

albus ha dit...

Tinc son, tinc son,
ja sona el despertador.
Tinc son, tinc son,
ja em crida quin corcó!

Premi per qui conegui la cançó.

Sr. Bitllenc vostè necessita un llumàtic.

Et costa llevar-te?
Penses que l'hora d'aixecar-te és el pitjor moment del dia?
Vols despertar-te de la manera més natural possible?

SABEM QUE SÍ. TENIM LA SOLUCIÓ.
Qui? Llumàtic.
Què? És un coixí despertador.
Com? Simula un despertar natural emetent llum progressivament.
Per què? Perquè la millor manera de despertar l'organisme és de forma natural.

monЯa Bitllenc ha dit...

Sr. Pebràs, espero que el link no li tregui la son(go'o)...

Srta. Albus, la cançó no la conec... faré un intens treball de recerca. Ah, i sí que em desperto de forma natural, però al cap de 8 hores (ni un minut més ni un minut menys). El que passa és que ja no me'n reKodro de quan feia això... aquell dia vaig anar a dormir ben bé a les dues i, clar, despertar-se era "Missió: impossible". Tot i que reconec que cada dia és més impossible de llevar-me (ni del llit ni de la biblioteca).

Anònim ha dit...

Sr. Bitllenc!! jo abans també utilitzava més d'un despertador per llevar-me, concretament 4: el despertador tradicional, el rellotge de canell, el mòbil i la cadena de música (que estava programat per fer sonar 1 cd de música poch trankila) i tots estaven distribuits per l'habitació per aconseguir el mateix efecte que tú però al final passava que els apagava tots i tornava al llit, a més, cada un dels despertadors té 2 tecles, la que el fa callar durant 1 estona i la que el fa callar per sempre (nooo, no es la tecla d'auto-destrucció!!). Total que al final es llevava tothom a casa menys jo.
La cosa està en posar només 1 despertador que soni fort i llevar-te just kuan soni, ni 5 minuts més ni res, perke llavors seguiràs dormint.
Bueno, dons res, vaig a posar el despertador per demà.
dewwww!!

monЯa Bitllenc ha dit...

Jo abans també posava la minicadena, però ara ja és velleta... no vull dir que els músics que hi canten tinguin la veu ronca i no s'aguantin els pets, no. Vull dir que quan l'engego i apreto el botó PLAY, es posa la pausa; si apreto AM/FM, es posa el CD; la tapa del cassete no es pot tancar... o sigui que no vull ni saber què passaria si li programo que a una hora determinada vull que soni el ràdio. A més, l'hora del "paratu" es sincronitza amb no se quina història de la ràdio, però no acaba d'anar del tot bé i sempre va una hora avançat!!
També hi ha un altre petit problema: no dormo sol, al llit del meu costat hi dorm el meu germà!

L'iCharl ha dit...

A mi sovint em passa que el despertador es queda adormit i sóc jo qui engega el radio abans de l'hora programada...

Però últimament m'estic moderant... potser ho heu notat, que no sóc capaç d'arribar abans de les 10h. De fet, durant últim examen que vaig fer en la franja after (crec que va ser ADE) vaig tenir greus problemes per mantenir-me despert un cop fet el test... (menys mal que tenia a prop un altre panda per despertar-me!)

Me'n vaig a desconnectar el despertador, que demà és dissabte i toca dormir tranquil