dilluns, 17 de novembre del 2008

El petit príncep ¶

Què és això?

Aquesta innocent silueta en forma de barret amaga moltes més coses de les que ens pensem. Ja som tots una mica grandets i suposo que deveu (hauríeu de) saber la resposta...
Tal i com es veu en el el conte, El Petit Príncep era un incomprès. En el dibuix, els grans només hi veien un barret, i ningú excepte ell hi veia més que un mer barret.
La pregunta és, doncs: hi hagués hagut alguna persona adulta que sabés la resposta "correcta"? O, simplement és que no va preguntar a la persona adequada?

Sí, un cop més i com ja comença a ser costum a Lletgismàlia, un nou mite es destapa: la història del Petit Príncep està basada en fets reals. Al revés del que normalment s'explica sobre aquest món imaginari del Petit Príncep, ara es té constància de que ell sabia perfectament què era el que feia. Sabia que el què dibuixava estava basat en fets reals, que era un fet perfectament possible en la natura.

Seguidament s'hi adjunta l'arxiu gràfic que demostra tal troballa.

Solució:

NON-RELATED VIDEO
Ah! Alerta! Hi heu vist pas la forma d'un barret, en el vídeo? Potser aquest noi no tenia un món tan imaginari. Així doncs, amants del realisme, ja cal que ens posem tots de part del Petit Príncep!

Ambsenseserpsalescasesdebarrets,
monЯa Bitllenc

5 comentaris:

albus ha dit...

.... Vomita per menjar-se el senyor de la PALA o perquè de tant fotre-li amb la PALA li ha sentat malament el dinar?

Tot això em porta a la memòria una història que em van explicar:
Es veu que l'amic d'un amic (font fiable) tenia un cobra a casa i dormia amb la serp enrolltada al peu del llit (hi ha gent molt friki). Doncs quan la novia del amic de l'amic va començar a dormir amb l'amic de l'amic (ja té ous compartir llit amb un tiu i una serp) al matí es trobaven la serp completament estirada i el llit ple de taques de vomitat. Així que van anar el veterinari pensant-se que l'animal estava malalt i resulta que aquest els hi va dir que la serp vomitava per fer espai i s'estirava per pendre mesures. Vamos que volia fer un festin amb la novia.

monЯa Bitllenc ha dit...

Bé... es veu clarament com els amos de la casa (tan l'amic com la serp) volien fer un festin (Osfosne) amb la noia, això sí, cadascú a la seva manera.
De fet, el primer en fer-lo va ser el noi, i quan la serp va presenciar com disfrutava el seu amo, ella va deduir que també podria treure profit d'aquella fèmina que freqüentava el dormitori. El que passa però, que devia voler fer-ho tan ben fet que se li van veure de lluny les intencions i finalment "ajo y agua". (per tirar avall... bé, en el cas de les serps: per tirar enrere)

Ambsenseserpentines,
monЯa Bitllenc

L'iCharl ha dit...

mmmm portava temps sense passar per aquí i em trobo una actualització!

Sobre la història que comenta na Albus...
Se m'acut que aquest amic d'un amic quan li va dir a la noia "vine al llit que t'ensenyaré l'anaconda" no estava fent cap joc de paraules... jejeje

Anònim ha dit...

Es massa insòlit. M'aixeco a les 6.40 un dissabte pk pel fet de no dur rellotge no era conscient de lo aviat que em ficava al llit, i se m'acudeix donar un volt(io) al teu ja un pelet abandonat blog. Kins refotudets records Monrabitllenc.
A vere quin serà el següent fet insòlit del cap de setmana.
Cuidi's

Oriol Torrents ha dit...

ramon! envia'm el teu mail siusplau que tinc fotos d'ahir vespre!

Oriol